Mikä on "kaivostoiminta"?

Kun sanot kaivosalauksen, harvat ihmiset voivat kuvitella mitään erityistä tällä termillä, joten selitämme sinulle hyvin yksinkertaisesti, mitä kaivostoiminta todella on ja mihin se todella on.

Kuvittele, että teet ostoksia kaupassa ja päätät maksaa ostoksestasi luottokortilla. Tämän tarjoavat yritykset, kuten VISA, MASTERCARD tai muut yhteistyössä pankkisi kanssa.

Kun maksat tällä kortilla kaupassa, tapahtuu, että maksupääte muodostaa yhteyden pankkiisi verkossa. Pankki tarkistaa kirjanpitonsa ja varmistaa, että tililläsi on tarpeeksi rahaa ostoa tai tapahtumaa varten.

Jos näin on, pankki vähentää rahat tililtäsi, luo niistä tietueen ja päivittää saldosi tämän tapahtuman jälkeen. Sitten hän hyvittää rahat samalla tavoin myyjälle.

Tätä palvelua varten, ts. Näiden tietueiden luominen, pankkisi, korttisi myöntäjä ja maksujärjestelmän tarjoajat jakavat sitten palvelun tarjoamisesta perittävän maksun, joka on enintään 4% kaupan määrästä. Tämän maksun maksaa yleensä kauppias, jonka kanssa teit ostoksen.

Tietokoneverkot, jotka kirjaavat nämä tapahtumat, ansaitsevat sitten miljardeja dollareita vuodessa näille suurille yrityksille.

Mitä tässä on tekemistä kryptovaluutoista ja niiden louhinnasta?

Miksi kryptovaluutat ovat niin progressiivisia, että ne korvaavat nämä keskuslaitokset. Yhden yritykselle kuuluvan tietokoneiden verkon sijaan kaikki tapahtumat suoritetaan monissa miljoonissa paikoissa samanaikaisesti. (ns. hajautettu) Toisin kuin vanha järjestelmä, miljoonien tietokoneiden hyökkäys kerralla on käytännössä mahdotonta.

Erikoistuneita "tietokoneita", jotka suorittavat nämä tapahtumat, kutsutaan kaivostyöläisiksi.

Aivan kuten pankkien erittäin tehokkaat tietoverkot pitävät tili-, luottokortti- ja tapahtumajärjestelmiä valuutassa, kuten EUR, USD, GBP ja muut, erikoistuneet tietokoneet tai kaivoslaitteet pitävät CRYPTOCURRENCY-järjestelmän toiminnassa, kuten BTC - Bitcoin, ETH - Ethereum ja muut.

Nämä kaivoslaitteet - erityiset "tietokoneet", joilla on suuri laskentateho, suorittavat, tallentavat ja hallitsevat tapahtumia kryptovaluutoissa. Siksi, jos ostat esim. Bitcoin, nämä tietokoneet luovat, tallentavat ja pitävät siitä kirjaa.

Aivan kuten pankit tai yritykset, jotka käyttävät maksujärjestelmiä, kuten VISA tai MASTERCARD, saavat palkkion näistä tapahtumista, kryptovaluutta-maailmassa salausvaluutan palkkio annetaan niille, jotka auttavat käsittelemään tapahtumia laitteidensa avulla.

SBMC antaa sinulle mahdollisuuden omistaa ja käyttää tällaista kaivosta!

Miksi tätä prosessia kutsutaan "kaivokseksi" tai miten se toimii?

Nämä erikoistuneet tietokoneet suorittavat ja tallentavat käynnissä olevat tapahtumat järjestelmään, jota ajattelet yksinkertaisesti online-Internet-pääkirjana. Ja kun tämän kirjan koko sivu on "kuvattu" tapahtumilla - sitä kutsutaan lohkoksi, kaikki sen "kuvaamiseen" (tapahtumien suorittamiseen) osallistuneet jakavat palkkion sen mukaan, minkä laskentatehon he ovat toimittaneet.

Palkkioiden lisäksi laite jakaa myös pienen määrän uutta kryptovaluutta. Koska kryptovaluutta on kaivettava tällä tavalla - päästäkseen liikkeelle, prosessia kutsutaan kaivokseksi - samoin kuin esimerkiksi kulta tai hopea, jonka on myös päästävä maasta ennen kuin sitä voidaan käyttää.

Voit lukea lisää täältä: hanki kultakaivoksen teksti

Jotain koneistamme - puute jne. - Ota yhteyttä SBMC-kumppaniin ja hanki VIP-koodisi.